Козметичко масло за масажа 10мл (за жени)

4.810 ден

Ја обновува виталноста, го полни телото со енергија. Тоа е извор на природни антиоксиданти. Има закрепнувачки ефект, ја зајакнува одбраната на телото.

Начин на употреба: Употреба од 14-21 ден. Нанесете 4-5 капки масло во областа на градите секое утро и вечер, обрнувајќи посебно внимание на проблематичните области. Нанесете го нежно со кружни движења се додека не се апсорбира целосно.

Шише масло е наменето за целосен тек на масажа (21 ден).Се прави пауза најмалку една недела.

Внимание! Наменето само за надворешна употреба!

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

 

Шифра: 30120 Категорија