Маска-Комплекс за пигментација на кожата

290 ден

Дали вашата кожа е склона кон пигментација и дали се обидувате да избегнете сончева светлина? Сеопфатна грижа за кожата склона кон пигментација – тоа е одличното дуо на два производи кои ќе ви помогнат во борбата против „дамките“!

Чекор 1: маски-еликсир со екстракт од коренот на сладунец и опунција.
– ја балансира бојата на кожата
– ефикасно се бори против пигментацијата и ја подобрува текстурата на кожата

Чекор 2: крем кој:

– го подобрува дејството на маската и и обезбедува на кожата длабока хидратација
– ја стимулира регенерацијата на кожата благодарение на нејзините природни киселини

Редовната употреба резултира во мека, хидрирана кожа, прекрасна боја  и еластичност!

Овој сет може да се користи не само за кожа склона кон пигментација, туку и за балансирање на бојата на кожата

ПРИМЕНА:

Чекор 1: нанесете ја маската  врз исчистената кожа 15-20 минути, а потоа отстранете ја и исплакнете го лицето со вода.
Чекор 2: нанесете јакорисната крема на кожата веднаш или во рок од 10-12 часа по употребата на маската.
Може да се користи 1-2 пати неделно.

Шифра: 56202 Категории ,