Продадено

БАД Рибофлавин

1.068 ден

Функцијата Комплекс на Таблетите со бел трн и рибофлавин се применува за превенција и третман на болести на црниот дроб. Средството со растително потекло кое има антиинфламаторно, антимикробно и антиоксидантно дејство, биодадитив е збогатено со Витамин Б2 (рибофлавин) е еден од клучните Витамини наречен и “ мотор на животот”. Се препорачува уште и за зачувување на здрава и убава кожа, а воедно и го спречува процесот на стареење.

Нема на залиха

Шифра: 113012 Категорија: