Чај „Сезонска терапија“

730 ден

Фито чај “Сезонска терапија” Ви овозможува да се чувствувате одлично дури и во непријатните и влажни временски услови. Со конзумирање на чајот, вашето тело лесно ќе се прилагодува на климатските промени и ќе биде отпорно на сите сезонски вируси и инфекции со посилна одбрана.

Шифра: 123926 Категорија