Дамски влошки со билки за критични денови „Нефритена свежина” (10 бр.)

525 ден

Циклусните влошки Нефритова свежина се нова генерација на производи за лична хигиена со патентиран фитокомплекс, кој беше развиен во Гуангжу научно-истражувачкиот институт.

Билките кои се вклучени во составот помагаат при:
– елиминирање на бактерии и непријатен мирис; ублажување на чешање и иритации;
помага да се нормализира менструалниот циклус; дава чувство на удобност и свежина.

Карактеристики:
5 заштитни слоеви. Додадовме дополнителен слој на целулоза за да ја подобриме апсорпцијата и сигурноста. Слој што апсорбира 20% повеќе гел , а тоа значи дека апсорпционата брзина сега е уште поголема! Важно: го употребуваме истиот абсорбент во новите санитарни влошки како кај бебешките пелени;
– Бројот на заштитни бариери кои го блокираат протекувањето се зголемени два пати , “дишење” природен горен слој со подобрена перфорација.

 

Шифра: 61912 Категорија: