DD Кушон – За маттиран изгелед на вашето лице

2.850 ден

Револуционерниот производ ги комбинира квалитетите на прав, тоник крем, BB и CC крем. Спојувањето не е само совршен тон за кожата туку и квалитетна маска за несовршености на лицето. Тој е одличен кога станува збор за балансирање на бојата на кожата и ви дава совршена шминка и заштита во текот на денот.

Оваа пудра ќе направи вашето лице да биде матт во текот на целиот ден.

АПЛИКАЦИЈА:

Притиснете со апликаторот и нанесете од производот онолку колку што е потребно за вашето лице. Потоа можете да продолжите со шминкање.

Шифра: 80913 Категорија