Фито сол за нозе од кинески билки

155 ден

Солената бања со екстракти од ангелика, сладунец, алое, леска од вештерки и глуварче е ефикасно средство за ублажување на замор и тежина во нозете. Има освежувачки и антисептички ефект, прекрасен релаксирачки ефект. Може да се користи при почетни симптоми на настинка. Погоден за сите возрасти и типови на кожа.

Апликација:

Растворете ја содржината на пакувањето во топла вода. Се препорачува да се бања 15-20 минути. Едно пакување се користи 3 пати.

 

Шифра: 41322 Категорија: ,