Продадено

Фиточај со бел оман за прочистување на организмот

730 ден

Фиточајот содржи комплекс од билки кои обезбедуваат нормална работа на сите органи за варење на храната. Се препорачува за нормализирање на работата на стомачно- цревниот тракт и има силно детоксикационо дејство.

Нема на залиха

Шифра: 123920 Категорија