Продадено

Фиточај со кинеска ангелика и филипендула

730 ден

Фито чај со кинеска ангелика и филипендула, 60г 30 филтер ќесички

Начин на подготовка:
Истурете една чаша (200 мл) врела вода врз 1 пакување (2 гр.) билки. Оставете 10-15 минути. Препорачана дневна доза: за возрасни – една чаша чај еднаш дневно за време на оброк. Препорачано времетраење на употреба: 3-4 недели.

 

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

 

Нема на залиха

Шифра: 123913 Категорија