Продадено

Фиточај со кинеска ангелика и ортилија за жени

730 ден

Фиточај со кинеска ангелика и ортилија, 45г 30 филтер кесички

 

Подготовка:
1 филтер кесичка во 1 чаша врела вода (200 ml). Да отстои 10-15 минути, потоа се пие.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

 

Нема на залиха

Шифра: 123911 Категорија