Фластер за тело Wutong (5 парчиња)

500 ден

Дејството на овие фластери се базира на принципот на трансдермална терапија, односно кожата е идеален пат за испорака на многу активни супстанции. Овој начин е особено ефикасен кога треба да создаде највисока концентрација во одреден дел од телото.

“Wutong” во превод- “Без болка”.

Овој фластер има подобар ефект во текот на денот, кога болката се засилува при движење и физичко оптоварување.

Може да се користи во комбинација со фито фластер “Jian Kang”, кој е поефикасен во текот на ноќта.

Начин на употреба:

Исечете квадратче од фластерот и залепете врз болните точки на телото. Активно дејство 8-12 часа. Препорачаниот третман дејствува индивидуално.

За дополнителен информации околу начинот на користење, консултирајте се со Вашиот професионален консултант.