Продадено

Хидрогел фито лепенка за жени

815 ден

Долга болка, непријатност, општа слабост, желба да останете дома, да се завиткате во ќебе… Познато Ви е ова чувство, зар не? Повеќето жени го чувствуваат тоа еднаш месечно.

Како да се ослободи ова чувство на непријатност и да се живее целосен, забавен живот дури и во овој период?

Корејските научници пронајдоа решение!

Хидрогел фито лепенка за жени која помага да се подобри вашата општа состојба и да ве врати во живот!

Општи карактеристики:

  • Ги олеснува непријатностите во посебните денови на една жена,
  • Незабележливи на долна облека и пријатно чувство,
  • Чувство на мала топлина,
  • Помага при циклусните болки во месецот.

Само ставете ја под папокот – и многу брзо ќе почувствувате олеснување.

Уживајте во животот секој ден!

Начин на користење:Отстрнаете го заштитниот филм и залепете ја лепенката на сувата, чиста кожа под папокот.Нанесете еднаш на ден и користете ја од 3 до 4 часа (можете да го користите додека спиете од 7 до 8 часа). Користете веднаш по отворањето.

Нема на залиха

Шифра: 66502 Категорија