Козметичко сунѓерче за чистење (12 бр.)

456 ден

Сунѓерот заснован на целулоза е дизајниран за брзо и нежно чистење на кожата на лицето, совршено ја освежува и ја масира вашата кожа, ги чисти порите и има пилинг ефект.

Примена: пред употреба, навлажнете го сунѓерот со вода; По употреба, темелно измијте го и исушете го.

 

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.

Шифра: 90136 Категорија: