Козметичко сунѓерче за шминка (2 бр.)

173 ден

Козметичкиот сунѓер ви овозможува брзо и прецизно нанесување на основата и овозможува рамномерно и природно покривање. Погодно е за примена на шминка во тешко достапните области. Лесно се мие по употреба.

Шифра: 90138 Категорија: