Продадено

Машка влошка

221 ден

Зошто ТЕСТОСТЕРОНОТ е најважен машки хормон и кои се симптомите на недостаток на тестостеронот?
– Намалено либидо
– Еректилна дисфункција
– Депресија и нерасположеност
– Хроничен замор
– Зголемување на телесната тежина
– Намалување на мускулната маса
– Пореметување на сонот, раздразливост

НИЕ ИМАМЕ РЕШЕНИЕ
Фито влошка “Тајната на царските одаи”
Што претставува Фито компресионата машка влошка “Тајната на царските одаи” и за што се може да помогне ?
Машкиот организам лачи многу голема количина на тестостерон, просечно 260-1000 нанограми на децилитар крвна плазма, а жените 15-70 нанограми. Неговиот биолошки ритам покажува голема вредност во утринските часови, со најголема вредност меѓу 6 и 8 часот наутро, но со пониска вредност во попладневните и вечерните часови. Колку е поголем машкиот тестостеронот тогаш имаме посилно, мускулно тело.

За време на пубертет доаѓа до зголемување на неговата продукција, поради зголемување на лачењето на лутенизираниот хормон (ЛХ) на аденохипофизата што доведува до нагло растење и развој.
После завршување на пубертетот тестостеронот предизвикува прекин на растење во висина. И потоа во понатамошниот живот после завршување на растењето, либидото, сперматогенезата како и целото функционирање на машкиот репродуктивен состав се под влијание на тестостеронот. Освен во телесните карактеристики, овој хормон игра улога и во менталниот живот кај мажите.

Познато е дека древните кинески императори освен главната сопруга при себе имале уште 39 сопруги и уште 81 дополнителни помошнички.
За да може императорот да се носи со своите работни обврски + да биде актуелен кај своите 40 сопруги постоел посебен тим од доктори кои се грижеле за неговото здравје и за неговата форма. Оттука произлегува и идеата за создавање на најновиот производ на компанијата ТианДе и традиционалната кинеска медицина дополнета со современите научни достигнувања.

Компанијата создава моќна алатка која ја востановува на многу ефикасен начин – машката сила. Моќта на билките е сега на располагање на секој кој сака со мала инвестиција да доживее вистинска трансформација!
Фито компресионата влошка “Тајната на царските одаи” – е ефективно средство со биоактивни растителни супстанции кои го инхибираат растот и развојот на бактерии.
Таа содржи специјално избрани билки по рецептура на кинеската медицина која најефикасно влијание има на “второто срце ” на мажите.

Оваа фито-влошка:
– помага во борбата против стагнација;
– помага при обновување на машката моќ;
– има позитивен ефект на уринарниот систем;
– а поддржува корисната микрофлора ;

Целата програма за мажи е создадена да се одржи машкото здравје со примена на разни комбинации од палетата на корпорацијата ТианДе.

ПРИМЕНА: континуирано од 1 до 3 месеци.

Нема на залиха

Шифра: 60148 Категории ,