Back

Маска за очи со екстракт од масло од ајкула и маслиново масло

165 ден

Има одличен лифтинг ефект, ги отстранува кесичките под окото.
Го стимулира процесот на регенерација на клетките, ги измазнува брчките.

Екстрактот од масло од ајкула содржи соединенија кои активно ја потхрануваат кожата, ја обновуваат структурата на клеточната мембрана и го активираат протеинскиот метаболизам. Екстрактот од маслиново масло имаа навлажнувачки ефект, ја зајакнува отпорноста на кожата кон стрес-факторите, го спречуваат предвременото стареење.

Шифра: 51402 Категории ,