Паста за белеење со јаглен

695 ден

Phyto пастата за заби збогатена со јаглен на вашите заби ќе им овозможи природна белина како резултат на редовната употреба.

Дејство
– фино ги чисти вашите заби
– ги елиминира наслагите од храна, тутун и кафе;
– спречува појава на забен камен.

Оваа паста за заби е од производната линија на д-р Таига. Може да се најдат навистина уникатни растенија и билки во тајгата, со огромна исцелителна моќ. Ги избравме најдобрите од нив и направивме серија за усната шуплина. Овие производи ќе се грижат за вашата снежно-бела насмевка и здравјето на вашите непца.

Шифра: 65904 Категории ,