Шарм Просперитет

1.513 ден

Човечките души се далеку помудри од самите луѓе и добро знаат што им е потребно за среќа. Лажните вредности,стереотипите може да го исклучат мирот во нашите души. Сепак, сите ние сакаме да бидеме сакани и да ја даваме нашата љубов и грижа на нашите сакани, да бидеме здрави и да имаме добар животен стандард, да живееме без ограничувања.

TianDe ја споделува со вас мудроста на нашите предци, внимателно вградени во рачно изработени шарми. Таа е способна да го складира и умножи просперитетот во сите сфери на животот.
Моќта на Алтајскиот кедар и монета претставуваат сончев симбол (симбол на сонцето) кој го штити семејството од несреќи и привлекува успех во секоја активност, кариера или бизнис. Шарм “Просперитет” влијае на материјалниот просперитет, семејната хармонија и стабилниот животен стандард.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

Шифра: 100689 Категорија: