Сјај за усни (тон:22, 33, 37, 74, 85, 115)

400 ден

Богата бисерна текстура која создава зачудувачки, блескав ефект на вашата насмевка. Овој хранлив комплекс нежно се грижи за деликатна кожа на усните

Шифра: 80110 Категорија