Турпија за нозе “Master Quartz”

682 ден

Ефективна алатка за совршен СПА педикир. Турпијата има две страни со различна форма: да ја острани грубата кожа и да ја спречи појавата на пукање на петите, како и за деликатен пилинг и полирање на стапалата.

Шифра: 90202 Категорија: