Продадено

V маска

1.380 ден

Маска за V-линија за лифтинг и моделирање на контурите на лицето. 1 пар

Дали Ви се опуштени контурите на лицето и брадата?
Овој проблем станува се повеќе актуелен и повеќе не е предизвикан од возраста или од прекумерната телесна тежина,
но поради лошата позиција на држење и честата употреба на паметни телефони со глава во навалена позиција.

Поради специфичната форма маската:
– ви помага да развивате вистинска навика да не ја туркате брадата кон вратот
– ја затегнува и моделира линијата на брадата
– ви помага да се ослободите од двојната брада

Благодарение на нејзините активни состојки, кои вклучуваат пептид (мускулен релаксатор), сок од алое вера, кофеин, хијалуронска киселина, колаген и аденозин:
– ја храни кожата
– ја зголемува јачината и еластичноста на кожата

Начин на употреба:
Отстранете го заштитниот филм, истегнете и распоредете ја маската врз исчистената кожа на лицето
до линијата на брадата и закачете ја зад ушите со помош на странични додатоци.
Оставете ја 1-2 часа. Непријатно чувство зад ушите значи дека маската не е доволно истегната.
Ако тоа е случај, извадете ја маската и истегнете ја повеќе.
Маската е наменета само за една до две употреби.
Користете го производот веднаш по отворањето.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.

Нема на залиха

Шифра: 56504 Категории ,