Прикажени се сите 23 резултати

Show sidebar

Кинеско кафе

80 ден

Напиток од цикорија и борови ореви

105 ден

Чај од ѓумбир 18 гр.

155 ден

Фиточај со златен корен и кинеска ангелика

680 ден

Фиточај за стомак со бела роза

680 ден

Фиточај за црн дроб со бел трн

680 ден

Фито чај Манастирски збир

680 ден

Фиточај со кинеска ангелика и ортилија за жени

680 ден

Фиточај Тибетски збир

680 ден

Чај за мажи

680 ден

Чај „Сезонска терапија“

680 ден

Фиточај за бубрези

680 ден

Фиточај со бел оман за прочистување на организмот

680 ден

Фиточај со теснолистна врбовка со маточина

680 ден

Фиточај за крвните садови со детелинка

680 ден

Фиточај со кинеска ангелика и жалфија

680 ден

Фиточај со кинеска ангелика и филипендула

680 ден

Чај од црн лист со Чага

680 ден

Чај од црн лист со корен од Родиола Розеа

680 ден

Фиточај со лисна врбовка и левзеа

680 ден

Детокс чај

910 ден

Чај за слабеење

1.620 ден

Чај Нони

5.265 ден