Tiande MK

TianDe Македонија.

TianDe компанија за убавина и здравје

TianDe (превод- небесно совршенство) e руска козметичка компанија за здравје и убавина. Целата палета на производите е направена според традиционални рецепти од Тибет, Кина и Русија. Производите содржат екстракти од растенија и билки, одгледувани во еколошки чисти средини, собирани според лунарниот календар. Водата што се користи во производите е термална вода или вода од морските длабочини.

 

TianDe е корпорација која има воведено највисоки стандарди за квалитет: ISO 9001 GMP стандард.