Начини на плаќање

Tiandemk.mk ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)

Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.