Машка долна облека со турмалин

2.600 ден

Турмалинот влијае на зачувување на машката енергија како и на бубрезите и мочниот меур. Кога телото ќе дојде во контакт со турмалинот, магнетното поле се зголемува – како резултат, се зголемува локалната циркулација на крвта, што помага ефикасно да ги снабдува клетките  со кислород и да ги подобри метаболичките процеси.

ПРИМЕНА:
Долната облека се препорачува да се облекува навечер. Започнете од 10-15 минути на ден,  постепено зголемувајќи го времетраењето на носењето на 8-10 часа (за една ноќ).

Исчисти
SKU: 30132 Категорија
Дополнителни информации

Дополнителни информации

Величина

L, XXL