Крпа-чистач “2 во 1”

840 ден

Универзалната двострана крпа ќе ви помогне да ги извршите домашните работи брзо и ефикасно.

микрофибер мека страна – за чистење на која било површина од нечистотија, прашина и маснотии.

чистач со тврди, но еластични ребра – за чисти површини во домот.

Крпата ќе ви помогне при чистење и во кујната, и во дневната соба и бањата.

Специјално ткаени ткаенини:

-апсорбира нечистотија и влага;

-не остава дамки;

-долг работен век.

Ткаенината е ефикасна дури и без употреба на тврди хемикалии, доколку е потребно, можете да користите мек детергент (природен сапун).

ПРИМЕНА:

За чистење на која било површина од нечистотија, прашина, маснотии, итн, избришете ја со меката страна на крпата. Користете детергент доколку е потребно.

Измијте ја одделно од другите ткаенини. Не ја пеглајте, немојте да ја сушите на радијаторите.

Шифра: 90188 Категорија