Нежни марамчиња за лице од роза

435 ден

Нежните марамчиња за лице со  роза веднаш ги отстрануваат сјајот, нечистотијата и бактериите од површината на кожата (вклучително и бактерии кои можат да растат кога се носи респираторна заштитна опрема). Тие помагаат да ја освежите вашата шминка, каде и да сте.
Марамиците за матирање се направени од природна целулоза со додаток на нежен екстракт од роза. Без прашок!
Пакувањето содржи: 100 парчиња
Дали имате сјајна кожа? 
Нежно можете да се ослободите од масниот сјај со еден потег!
ПРИМЕНА:
Ставете ја марамицата на површината од лицето, потоа отстранете.
Шифра: 10207 Категорија