Секојдневни ултра тенки влошки

485 ден

Ин топ влошките помагаат да се чувствувате удобно и сигурни во било какви околности и да обезбедите ефикасна грижа за сопственото здравје. Сребрените микрочестички содржани во специјалниот слој на влошката имаат корисен ефект врз микрофлората и спречуваат инфекции.

Горниот слој е направен од целулоза, природен неткаен материјал, овозможува на кожата да дише и спречува непријатна влажност. Вие нема да чувствувате ништо друго освен мекост и удобност во текот на денот.

Пакувањето содржи 20 влошки

АПЛИКАЦИЈА:

Препорачани за секојдневна употреба

 

SKU: 67007 Категорија