Дамски влошки за критични ноќни „Енергија на билките” (8 бр.)”

810 ден

Влошките за критичните денови и ноќи содржат експрес-тест за контрола на микрофлората, благодарение на кој секоја жена може да утврди во домашни услови за 30 секунди каква е ph вредноста на нејзината флора. Секој воспалителен процес предизвикува промена на нормалната рН, индикаторот на бојата на тестот веднаш ќе го покаже ова.

Со помош на чепкалка и памук, која е во пакувањето, потребно е да се земе примерок и да се нанесе на боја индикатор. По 10 секунди, споредете ја бојата со табелата со боја која е во пакетот за тестирање.

Повеќеслојната конструкција на дневните и ноќни влошки обезбедува апсолутна удобност.

Природниот горен слој брзо ја впива течноста навнатре и го спречува нејзиното враќање на површината, што и овозможува на кожата да остане чиста и сува. Внатрешниот слој содржи гранули на супер абсорбент, кој ја претвора течноста во гел и сигурно ја задржува внатре.

Содржат патентиран концентрат на билни екстракти.

Страничните крила  обезбедуваат сигурност и го спречуваат истекувањето навечер.
Максимален профилактички ефект се постигнува во комбинација со користење на “Фиточај со златен корен” или “Фиточај со ортилија” и доследно користење на влошките “Енергија на билките”, како во критичните денови, така и секојдневно.

Контраиндикации: бременост

Шифра: 61903 Категорија