Секојдневни дамски влошки “Life Energy”

185 ден

Влошките “Енергија на животот”, го поддржуваат женскиот организам.

За профилактика.

Активни компоненти:
Кинеска ангелика е исто така позната како “женски женшен”,  или “кралица на кинески билки”.
Екстракт од коприва има смирувачки, антисептички ефект и ослободува од болка.
Екстрактот од корен на фалопија е особено корисен за жените, бидејќи го покренува тонусот на матката, го обновува хормоналниот баланс, одлично влијае на репродуктивниот систем.
Екстракт од кермерски листови се применува за отстранување на чешање, нормализирање на крварењето.
Екстрактот од книдиум (Cnidium Cusson) е познат по своите тонизирачки и закрепнувачки својства.
Екстрактот од алое го подмладува телото, го зајакнува метаболизмот, позитивно влијае на репродуктивниот систем.

Ефективноста на фитокомпресијата се чувствува во рок од неколку минути по употреба.

Начин на употреба:
Се користи една влошка во текот на денот мин.8 часа до мах.24ч.
За превенција се препорачува да се користат влошките еднаш во текот на два до три месеци, во времетраење од 7 до 10 дена.

 

Не се препорачува за време на бременост, доење, менструација.

За дополнителен информации околу начинот на користење, консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

Шифра: 63601 Категорија