Тонален крем за лице

695 ден

Комбинира својства на коректор и хранлив крем: ја маскира несовршеноста и ја прави кожата да изгледа свежа.
Совршено ја навлажнува и штити вашата кожа од неповолни фактори на животната средина. Ја прави вашата кожа мазна како кадифе и додава нежен сјај на вашиот тен. Производите од серијата „Овча плацента“ содржат плацентарен екстракт, биолошки активни
супстанции кои помагаат да се обнови стареењето на клетките на кожата. Содржи биолошки компоненти со алги, плацента, природни аминокиселини и многу ефикасни состојки за навлажнување.
Го активира функционирањето на клетките, ги зајакнува мембраните на клетките на кожата. Дава кадифеност на кожата и природна нежна нијанса.

Состојки:
– Екстракт од овча плацента – го подобрува имунитетот на клетките и ја зајакнува нивната мембрана ја штити кожата од негативни влијанија на животната средина;
– Аминокиселини – навлегуваат длабоко во кожата и ги стимулираат заштитните својства;
– Витамини и хранливи материи;
– СОД (супероксид) – антиоксидантни ензими ја штитат кожата од слободни радикали.
– Додатоци врз основа на алги – освежуваат и ја храни кожата.
– Природни средства за навлажнување – активно ја навлажнуваат кожата, ја подобруваат нејзината способност да одржува влажност.

За секаков вид кожа.

Се препорачува за лица од 35-годишна возраст.

Светла
Темна
Исчисти
Шифра: 10305 Категорија
Дополнителни информации

Дополнителни информации

Нијанса

Светла, Темна