Маскара

929 ден

Полимерната четка од следната генерација се свиткува под различни агли: поставува кривина, ги крева трепките за да го отвори погледот и идеално ја бои секоја трепка. Лесно се мие со обична вода.

АПЛИКАЦИЈА:

Во зависност од резултатот што сакате да го постигнете, нанесете еден или неколку слоеви на вашите трепки, прецизно обојувајќи ги почнувајќи од коренот.

SKU: 80402 Категорија