Продадено

Маскара – Mega Lash-Curling

953 ден

Маскара за виткање на трепките, за неодолив изглед!
Со помош на оваа маскара Вашите трепки ќе ја добијат „совршената форма“!

Каде лежи тајната на оваа маскара? Во густата четка! Совршено ја копира линијата на трепките, ги крева трепките од две страни и им ја дава посакуваната форма. Четката во форма на полумесечина зема точна количина маскара потребна за едното око.

Шминкерите потврдуваат дека 90% од ефектот на маскарата, без разлика дали станува збор за одвојување на трепки или нивно продолжување, зависи од правилниот избор на четка. Закривената четка убаво ги витка трепките и им дава волумен.
Таа е идеална алатка за виткање и продолжување на трепките, особено на надворешниот агол на окото.

Покрај совршената форма и богата боја, оваа маскара се грижи и за трепките благодарение на витаминскиот комплекс.

Нема на залиха

Шифра: 80131 Категорија