Тонална BB крем пудра FreshClick

1.370 ден

Тоналниот крем од FreshClick е наменет за млади и атрактивни девојки! Неговата лесна текстура обезбедува бестежинска перфектна покриеност, и чувство на лесно лице!
Со негово користење добивате:
 матт ефект
 измазнување на релјефот на кожата;
 нега и хидратација на кожата
 ефективна моќ на покривност
Производот е идеален за комбинирана и мрсна кожа. Матизирачкиот комплекс DRY-FLO® ELITE LL ефикасно го апсорбира масниот сјај, давајќи му кадифена текстура, а исто така покажува антиинфламаторно и антимикробно дејство.
 Дајте ѝ на вашата кожа совршен тон со еден клик!  4 нијанси
АПЛИКАЦИЈА:
Нанесете на чисто лице со врвовите на прстите или со специјален апликатор за пудра.
SKU: 87009 Категорија