Циклусни ноќни дамски влошки „Нефритена свежина” (10 бр.)

565 ден

Нефритова Свежина, ноќните дамски циклусни влошки, содржат:

– 6 заштитни слоеви. Додадовме дополнителен слој на целулоза за да ја подобриме апсорпцијата и сигурноста;

– слој што апсорбира 20% повеќе гел а тоа значи дека апсорпционата брзина сега е уште поголема!

 

 Важно: го употребуваме истиот абсорбент во новите санитарни влошки како кај бебешките пелени;

– Бројот на заштитни бариери кои го блокираат протекувањето се зголемени два пати – сега има 10

– “дишење” со природен горен слој со подобрена перфорација.
– дава чувство на удобност и свежина.Овие циклусни влошки можат да се користат и во текот на денот.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

Шифра: 61913 Категорија