Секојдневни Влошки(розеви со аниони)

485 ден

Деликатните дамски секојдневни влошки ќе ви обезбедат чистота и удобност во текот на денот. Тие се единствени хигиенски производи со вграден анјони чип за максимално пријатно чувство.

Состав на влошката: 100% природен памук
Етерични масла од чајно дрво, црн пипер, камилица, алое, Ангелика, жалфија и други.

Серијата влошки “Нефритова свежина” е создадена од научници од Кинескиот државен институт за медицина и фармакологија. Во производството се користени напредни технологии, се користи патентираната фитокопозиција FCM која се состои од етерични масла и екстракти од билки.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

 

Шифра: 61915 Категорија