Циклусни влошки Нефритова свежина (10 бр.)

565 ден

Циклусните влошки Нефритова свежина се нова генерација на производи за лична хигиена со патентиран фитокомплекс, кој беше развиен во Гуангжу научно-истражувачкиот институт.

Билките кои се вклучени во составот помагаат при:
– елиминирање на бактерии и непријатен мирис; ублажување на чешање и иритации;
помага да се нормализира менструалниот циклус; дава чувство на удобност и свежина.

Карактеристики:
5 заштитни слоеви. Додадовме дополнителен слој на целулоза за да ја подобриме апсорпцијата и сигурноста. Слој што апсорбира 20% повеќе гел , а тоа значи дека апсорпционата брзина сега е уште поголема! Важно: го употребуваме истиот абсорбент во новите санитарни влошки како кај бебешките пелени;
– Бројот на заштитни бариери кои го блокираат протекувањето се зголемени два пати , “дишење” природен горен слој со подобрена перфорација.

 

Шифра: 61912 Категорија