Концентрирани плочки за перење алишта

1.295 ден

Нежно и ефикасно перење сега и во компактен формат. Тенки, лесно концентрирани плочки детергент за перење алишта. Производ со зголемена еколошка пријатност, не содржи фосфати, хлор, талк или парабени.

– Ќе обезбедат длабоко, но нежно чистење на сите видови ткаенини.
– За разлика од детергентите во прав, тие не оставаат никакви остатоци од прашок и не предизвикуваат иритација на респираторниот тракт кај алергични лица.
– Погодни се и за обоени и за бели алишта.
– Одлични се за нежни ткаенини, не го отстрануваат пигментот на боја и ги одржуваат алиштата свежи.
– Се разликуваат по тоа што не се пенат толку многу и брзо се раствораат дури и во ладна вода.
– Одлични се за патување бидејќи не тежат многу, па лесно можете да ги земете со себе.
– Добро се исплакнуваат од ткаенината, им даваат на алиштата нежен и свеж мирис.

Пакувањето содржи: 42 парчиња

Како да ги примените?

За рачно миење:
Поставете ги во вода да се раствори и третирајте ги алишата.

За машинско перење:
Внесете ги алиштата во барабанот на машината за перење, а потоа ставете детергент според количината на облеката и нивото на нечистотија. Премногу извалканите алишта или флека на истите може да бидат претходно третирани па потоа да се внесат во барабанот.

 

SKU: 1480204 Категорија