Продадено

Центиметар со индекс на телесна маса

490 ден

Ова е едноставен, мобилен, стилски, компактен производ кој ќе ви помогне да ја контролирате формата на вашето тело.

Сантиметарот од TianDe ќе ви помогне :

– лесно да ја измерите половината (и тоа е значаен показател, кој може да информира за здравствени проблеми ако ги имате);

– брзо пресметајте го индексот на телесна маса (БМИ, потврден од индикаторот за диететичари за да се одреди идеалната тежина). Само треба да ги поврзете висината и тежината на скалата на сантиметарот и тоа ќе го покаже вашиот БМИ;

– контролирајте го вашиот успех на патот кон тенкото тело.

Постојат удобни совети на самиот сантиметар. Поделено е на области: зелена – сè е во ред, портокалово – обрнете внимание, има проблеми, црвено – итно да се грижите за вашето здравје.

Сантиметарот е двостран – за мерење на половината на мажите и на жените. Погодниот прицврстувач ќе ви помогне да го поправите ременот со цел да ве измерат со максимална прецизност. Доволно е само да притиснете копче за да се преврти сантиметарот.

ПРИМЕНА:

Најдете ја вашата висина на зелената скала (ротирачки круг). Најдете ја вашата тежина на белата скала (рамка од сантиметар). Вртејќи го зелениот круг, направете ги овие индикатори да се исполнат. Стрелката во областа на БМИ ќе го покаже вашиот БМИ.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.

Нема на залиха

Шифра: 90176 Категорија