Појас за колено со турмалин

4.772 ден

Корисни, не само за оние кои веќе доживеале непријатни болки во областа на зглобовите, туку и за сите кои се во добра физичка форма и секој ден се грижат за своето тело. Нивниот главен “чип” – турмалин! Ова е единствениот од сите минерали на земјата што имаат постојано магнетно поле.Кога користите производи со примена на турмалин, ќе се чувствувате пријатно, постепено зголемувајќи ја топлината, што ќе ви овозможи да се релаксирате и да ја вратите силата

 

-подобрување на циркулација;
-намалување на напнатоста;
-брзо закрепнување по повреди;
-намалување на метеосензитивност;
-придонесуваат за зголемување на имунитетот и издржливоста на телото.

Шифра: 30129 Категорија: