Паста за заби од ананас со растителни ензими за деца

395 ден

Детската паста за заби од ананас е рецепт без флуориди, парабени, бои и СЛС. Тој нуди сеопфатна грижа и ефективност. Содржи активни состојки во доза погодна за деца и ги зема предвид својствата на усната шуплина на детето.

Благодарение на своите ензими (овошни ензими) од ананас и папаја, пастата за заби се распаѓа и нежно ја отстранува забната плоча, наместо само да ја чисти.
Четкање на забите со детска паста за заби од ананас обезбедува темелна хигиена на усната шуплина, ги штити забите и обезбедува ефикасно спречување на кариес.

 

SKU: 66801 Категории ,