Јапонска крпа за тело

615 ден

Јапонската крпа е направена од висококвалитетни влакна со користење на посебна техника за ткаење. Ефективно чисти, има ефект на пилинг и прави богата пена.
Оваа крпа ефективно го масажира телото, што ја подобрува циркулацијата и помага во борба против целулитот.

Практичен и компактен додаток за патување, не зазема многу простор во вашиот багаж.

Димензии: 30 x 100 cm

Шифра: 980156 Категорија