Кинеско кафе

85 ден

Предности на нормалното функционирање на цревата: здрав стомак, подобро расположение, добра меморија, здрав сон, свеж здив, имунитет, чиста кожа. Лаксативно дејство се случува во рок од 6-10 часа, па затоа се препорачува да се пие во текот на
ноќта.

Состојки: овошје Cassia (Сена Александрија) 100%

Начин на употреба: 1/2 лажичка овошје (2 g) се полева со зовриена вода (200 мл) и се остава 15 минути.

Возрасни: 1 до 2 чаши на ден со оброк во времетраење од 2 недели.

Контраиндикации: Бременост, доење.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

SKU: 120109 Категорија