Чај од ѓумбир 18 гр.

165 ден

По пиењето чај од ѓумбир пред јадење, – си обезбедувате здрав апетит.

Пиењето чај од ѓумбир после јадење – подобро варење.

Употреба:

Истурете ја содржината на кесичката во 150-200 мл. 70-80 степени топла вода, промешајте и покријте. Оставете да стои 3-5 минути, па потоа пијте го.

Една кесичка може да се подели на 2 пати (за две употреби) затоа што вкусот е многу богат.

 

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.

 

SKU: 120105 Категорија