Секојдневни влошки со билки „Нефритена свежина” (20 бр.)

485 ден

Секојдневните влошки “Нефритова свежина” се прилепуваат совршено кон долната облека.Влошките не се само средство за лична хигиена, туку облога од билки кои се грижат за жената секој ден.
Уживајте во активниот живот секој ден!
Даваат чувство на чистота, свежина и удобност.За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

Шифра: 61914 Категорија