Заштитен крем ” Течни ракавици “, 50г

370 ден

Брзо се апсорбира, формирајќи лесна заштитна обвивка на рацете не ја затегнува и не ја иритира кожата.
– го олеснува последователниот процес на чистење на кожата од нечистотии;
– обезбедува бактерицидна заштита на рацете;
– има омекнувачки ефект, спречувајќи губење на влага;
– го елиминира зголеменото потење на дланките (може да се користи под заштитни ракавици).
SKU: 40801 Категории ,