Крпа за чистење стакло EXPRESS

880 ден

Бараме каков било начин да ги отстраниме дамките од површините. Со оваа крпа EXPRESS за стакло, повеќе нема да губите време, нерви или енергија. Вашите површини ќе бидат совршено чисти, дури и без употреба на специјални детергенти.

Прозорци, кристали, огледала, витраж, ветробран, плочки – специјалното ткаење на бришачот обезбедува совршено сјајна површина и не остава влага на неа.

Со таков помошник, чистењето ќе биде побрзо, поекономично и поеколошко.

ПРИМЕНА:

Потопете ја вовода, исцедете ја и искористете ја за да ја отстраните нечистотијата од стаклените површини.Не ја пеглајте и не ја сушете на радијатор

SKU: 90193 Категорија