Регенеративен серум во капсули

1.705 ден

Високото ниво на концентрираност на база на природни состојки, кои навлегуваат длабоко во кожата, го стимулираат обновувањето на клетките, го зајакнуваат ткивото и екстрацелуларната матрица. Го забрзува создавањето на колаген, како и обезбедува целосна грижа на кожата на лицето. Интензивно ја подмладува кожата, ги намалува брчките, ја зголемува еластичноста на кожата и активно ги неутрализира слободните радикали.

Во малите капсули се наоѓа содржината со висока концентрација на активни состојки, поддржани од активни формули и сигурно складирани. Иновативната формула на серумот ги враќа клетките во живот и воспоставува исклучително влијание врз процесот на обновувањето на клетките.

SKU: 10101 Категории ,