Лепенки за кожа склона кон акни

740 ден

Лепенките за кожа склона кон акни се вредно откритие за оние кои треба што побрзо да се ослободат од овој проблем. Тие помагаат да се забрза процесот :
– на отстранување на акните
– заштита на проблематичните области на кожата од бактерии однадвор, што помага за брзо отстранување на проблемот
– регенерација на епидермисот на кожата
– прикривање на несовршеностите
Лепенките се направени од материјал кој е практично невидливи за кожата. Тие можат да се користат на кој било дел од лицето, во било кој дел на денот.
Едно пакување содржи 36 лепенки: 12 лепенки со дијаметар од 12 mm и 24 лепенки со дијаметар од 8 mm. Изберете лепенка според големината на проблематичната област.
ПРИМЕНА:
Пред нанесување на лепенката исчистете ја кожата потоа,одвојте ја лепенката од заштитната основа и нанесете ја на проблематичните области на кожата .
Лепенката може да се користи до 6 часа.

SKU: 38811 Категории ,