Околуочен интензивен комплекс 100 ком. + 10 ml

1.760 ден

Овој интензивен комплекс за кожата на очните капаци е производ 2-во-1, вклучувајќи и маскарна маска за очи заситена со активен состав и фито комплекс.

Комплексот помага во намалување на длабочината и бројот на брчките, ја намалува видливоста на „нозете на врана“ и го намалува отокот на подочните кругови . Отстранува знаци на замор, ја ублажува иритацијата на кожата, хидрира и освежува. Фито суштината го поддржува дејството на маската.

ПРИМЕНА:
Маска: нанесете ја на исчистената кожа на очните капаци и оставете ја 15-20 минути. Потоа извадете ја маската и исплакнете го лицето со вода. Фито суштина: нанесете мала количина на суштината на кожата на очните капаци. Се препорачува да се повтори постапката во рок од 10-15 дена, а потоа 2-3 пати неделно.

Шифра: 12106 Категории ,